SSL Neden Gerekli?

SSL internet sitelerinin ve siteyi kullanan kişilerin güvenliğini sağlayan sistemdir. Secure Sockets Layer olarak açılımı yapılan bu sistem internet üzerinden yapılan veri iletişiminin güvenli olmasını sağlamaktadır. Google gibi arama motorları bu sistemi kullanan siteleri güvenli kabul etmekte ve üst sıralarda göstermektedir. Bundan dolayı da web siteleri için kullanılması adeta zorunlu olarak kabul edilebilmektedir.
SSL sertifikası sitelerin ve ihtiyaçların çeşitlenmesi ile birlikte farklı türlerde bulunmaktadır. Bunun yanında güvenlik sertifikası almanızı sağlayan çok sayıda firma da bulunuyor. Bizler müşterilerimizin en uygun fiyatlarla sitelerinin güvenliğini sağlayacak sertifikalarını almalarını sağlıyoruz. Sertifikaların türleri ve sitenizde hangisinin yer alması gerekiyor konularında bilgiyi canlı destek hattımızdan alabilirsiniz. Sertifikayı alarak sitenin güvenilir olduğunu kanıtlayarak etkileşimi artırabilirsiniz.

Ucuz Digicert Sertifikaları

Digicert SSL sertifikaları fiyatlarını uygun olarak firmamız sizlere sunmaktadır. İnternet sitelerinin ve kullanıcılarının güvenliğini sağlamak için güvenlik sertifikaları geliştiren farklı firmalar bulunuyor. Digicert bu firmalar arasında sertifika çeşitliliği ve uygun fiyatları ile dikkatleri çekiyor. Bizler de bu firmanın oluşan ihtiyaçlara yönelik sertifikalara sitemizde yer veriyoruz. Sitemizden bu firmanın sertifikaları arasından seçim yaparken aynı zamanda teknik destek alabilirsiniz.
Sitenizde bu markanın adının yer alması ile güvenliği konusunda akıllarda soru işareti oluşmasını önleyebilirsiniz. Firmamızdan istediğiniz güvenlik sistemini almanız son derece kolaydır. Hesap açarak tüm işlemleri kendiniz yapabilirsiniz. Aynı zamanda ihtiyaç duyduğunuzda teknik destek alabilir işlemleri alacağınız destekle sorunsuz yapabilirsiniz.