Uygun Fiyatlı Kod İmzalama Sertifikası

Kod imzalama sertifikası sahip olunan dosyaların orijinal olduğunu, değiştirilmediğini ifade eden digital imzadır. Bu sertifika alındığında sitenin kullandığı dosyaların orijinal olduğunun garantisi verilmektedir. Dijital imza alındığında firmanın adı sitede yer alır. Bu şekilde kullanılan yazılımın değiştirilmediği, kopyalanmadığı konusunda kullanıcıların emin olması sağlanır.

Web sitenizde kullanacağınız SSL şifreleme sistemlerini satın aldığınızda kod imzalama sürecini de gerçekleştirmeniz gerekiyor. Böylece kullandığınız sertifikanın orijinal olduğunu ortaya koyabiliyorsunuz. Firmamız sitenizi güvenli yapmak için SSL sertifikasını ve dijital imzayı uygun fiyatla alabilmenizi sağlamaktadır. Alacağınız imza ile firmanın adı sitenizde yer alır. Aynı zamanda kod değiştirilmesinin önüne geçilir. Aynı zamanda sitenizin kullanılması sırasında kötü uyarılar alınmasının da önüne geçebilirsiniz.

Lei Kodu Nedir?

Lei kodu diğer bir deyişle tüzel kişilik kodudur. ISO tarafından belirlenmiş olan 17442 standartları çerçevesinde şirketlere verilmektedir. 20 haneli olarak belirlenir ve uluslararası geçerliliği bulunmaktadır. Bu kodun özellikle finans kurumları tarafından kullanılması gerekmektedir. Şeffaflığa önem veren şirketler bu koda sahip olmalıdırlar. Lei kodu ile şirket hakkında adresi, iletişim bilgileri gibi ihtiyaç duyulan tüm bilgilerin görünmesi mümkün olur.

Firmamız şirketinizin ihtiyaç duyduğu kodu almanız ve yenilemeniz gibi işlemleri uygun fiyatlarla yapabilmenizi sağlamaktadır. Sitemizde hesap açtığınızda Lei kaydınızı yapabilir, yenileyebilir, veri güncellemesi yapabilirsiniz. İşlemleri yaparken ihtiyaç duymanız halinde teknik desteği kesintisiz alabilirsiniz. Alacağınız kodun mührünün sitenizde yer alması ile müşterilerinizin firmanızı güvenilir bulmasını sağlayabilirsiniz.