Wildcard SSL Nedir?

Wildcard SSL nedir incelendiğinde çok sayıda web sitesinin aynı anda güvenli yapılmasını sağlayan sistem olduğu görülmektedir. Sınırsız sayıda siteyi güvenli hale getirme ihtiyacı olan kişiler tarafından kullanılması gerekmektedir. Bilgisayar teknolojileri konusunda tecrübeli ekibimiz ile müşterilerimize profesyonel çözümler sunuyoruz. Bir web sitesine sahip olma aşamasından başlayarak sitenin yönetimine ve güvenli hale getirilmesine kadar her aşamada yanınızda yer alıyoruz.

SSL sertifikasına sahip olan siteler müşterilerinin bilgilerinin korunmasını sağlamaktadır. Gün geçtikçe bilinçlenen internet kullanıcıları güvenlik sertifikası olmayan siteleri kullanmamaya başlamışlardır. Bu sertifikayı da birden çok internet sitesine sahip olan kişiler tüm sitelerinin aynı anda güvenli olmasını sağlayabiliyorlar. Wildcard SSL sahibi olmak için sitemizde hesap açabilirsiniz.

Secure Site Pro With Ev

Secure site pro with ev bireysel kullanıcıların bilgisayarlarında olması gereken sistem olarak dikkatleri çekiyor. İnternetin kötü amaçlı kişiler tarafından da kullanıldığı bilinmektedir. Bu sertifikaya sahip olduğunuzda gireceğiniz siteleri tarayarak güvenlik açıklarını tespit etmektedir. Kötü amaçlı yazılımlardan bilgisayarınızı ve bilgilerinizi korumak adına kullanmanız gerekmektedir.

Bu yazılımın aynı zamanda eticaret siteleri, finans kuruluşları içinde mutlaka kullanılması gerekmektedir. Firmamız verdiği kesintisiz canlı destek ile siteniz için hangi güvenlik sertifikasının uygun olduğunu öğrenmenize yardımcı olmaktadır. SSL sertifikalarını kullanarak sitenizi güvenli hale getirmek için hesabınızı hemen oluşturabilirsiniz. Bu sertifikaların belli aralıklarla yenilenmesi gerekiyor. Sitemizden sertifikanızın yenilenmesi işlemini de yapabilir ve ihtiyaç duyduğunuzda teknik destek alabilirsiniz.